T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / SERİK - ÇANDIR ŞEHİT ÖĞRETMEN MUSTAFA SAADETTİN KÜÇÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

ÇANDIR ŞEHİT ÖĞRETMEN MUSTAFA SAADETTİN KÜÇÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

02427262023
02427262023
Çandır Mahallesi
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven, İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tam Gün
08.30-15.10